• Gratis levering vanaf €1000,-
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
Lid van WebwinkelKeur

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd.Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via Administratie@mijnvloerenhuis.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.


 Uitzonderingen retourneren

  1. Retourneren / ruilen van de roerende zaken is alleen mogelijk indien dit geschiedt binnen 14 dagen na levering; de vervoerskosten zijn voor rekening van de wederpartij. 
  2. Het retourneren/ruilen van de roerende zaken is alleen mogelijk indien de roerende zaken in de originele staat verkeren. Tevens moeten de roerende zaken op voorraad aanwezig zijn. 
  3. Uitgesloten van retourneren/ruilen zijn de op kleur bestelde plinten, profielen en accessoires, alsmede de speciaal bestelde artikelen van merken als: mFlor, Moduleo, en Quick-Step kunnen niet worden geretourneerd. Deze producten worden op commissiebasis besteld per order. Deze kunnen wij niet retourneren naar onze leverancier(s), vandaar dat deze producten niet retour kunnen, tenzij anders is afgesproken.
  4. Roerende zaken, die als "Restpartij" worden verkocht, kunnen niet worden geretourneerd/geruild.

 

 Identiteit ondernemer

Mijn Vloerenhuis
Kamperstraat 13
7418 CA
Administratie@mijnvloerenhuis.nl
0570 750 892
66206375
NL856442094B01