• Gratis levering vanaf €1000,-
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
Lid van WebwinkelKeur

Over ons


Mijn Vloerenhuis is een bedrijf gespecialiseerd in het verkoop van Europese topmerken van pvc-en laminaatvloeren tegen een bouwmarktprijs! Er is een aanbod van meer dan 1.000 soorten vloeren! U kunt bij ons terecht voor alle vloeraccessoires, van ondervloer tot aan plinten. Wij zorgen voor de ‘finishing touch’. Uiteraard geheel naar uw eigen smaak en wens.

De eigenaren zitten al meer dan 10 jaar in deze sector. In die jaren hebben ze een netwerk opgebouwd waarbij er rechtstreeks wordt ingekocht vanuit  de fabriek. Door de tussenleveranciers over te slaan, kunnen de scherpste prijzen voor de klanten worden gehanteerd.  


Wij beweren niet alleen dat we de voordeligste zijn, wij bewijzen dit ook met onze prijzen! Wij bestellen al onze producten in grote aantallen zodat we u het beste van het beste tegen de laagste prijzen kunnen aanbieden. Wegens de grootschalige inkopen die we doen verkopen we laminaat zowel aan particulieren als aan zakelijke afnemers. 

Ook raakt u bij ons niet in aanmerking met vervelende verrassingen achteraf. U betaalt wat u ziet en er zitten bij ons gegarandeerd geen addertjes onder het gras. 


Biografie:

Het bedrijf is opgericht in 2009 als Vloerenhuis Deventer. We zijn snel uit ons jasje gegroeid en opereren door heel het land. Hierdoor is de keuze gemaakt om vanaf 2018 het bedrijf opnieuw in te richten als Mijn Vloerenhuis. Het bedrijf kent personeel dat gespecialiseerd is in vloeren. Er wordt veel waarde gehecht aan kwaliteit en tevredenheid van de klant.

In de nieuwe showroom is er een strategische keuze gemaakt, om zoveel mogelijk producten direct uit voorraad leverbaar te maken. Veel collecties worden grootschalig opgekocht en opgeslagen. Hierdoor wordt het voordeliger voor de consument en zijn er standaard 350 soorten laminaat vloeren op voorraad. Klanten kunnen de vloer tot op de details naar wens uitkiezen en eventueel meenemen.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een winkel/webwinkel die met haar lage prijzen door heel Nederland laminaat levert.