• Gratis levering vanaf €1000,-
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
Lid van WebwinkelKeur

Blog

 

Zijn PVC en vloerverwarming een goede combinatie?
Door hoge gasprijzen is vloerverwarming populairder geworden, u wilt natuurlijk dat uw vloer de warmte goed geleid en weten welk type vloer hier het meest geschikt voor is. In dit blog vertellen we u waarom een pvc vloer nu zo goed geschikt is voor vloerverwarming en hoe vloerverwarming werkt. (lees verder)


Populariteit visgraat vloeren
Visgraat is de laatste tijd heel populair bij de mensen. Steeds meer mensen kopen het. Hoe komt het dat de visgraat zo populair is? (lees verder)

Visgraat

Beleid na.v. persconferentie 14 december
Wij blijven je graag helpen om van je huis een fijn en sfeervol thuis te maken. Het grootste deel van onze vloeren is online te bekijken en te bestellen (lees verder)


Maatregelen Corona (Covid-19)
Zeker in deze tijd doen wij er alles aan om het makkelijk en mogelijk te maken om u van dienst te kunnen blijven.Zo zijn wij gewoon geopend en gaan de leveringen en legservice gewoon door. Uiteraard volgen wij ook de adviezen van het RIVM op. (lees verder)

Traprenovaties steeds populairder ook in 2020!
De trap in uw woning zal na verloop van tijd beschadigen en oud worden. Het verbouwen of vervangen van een trap is erg kostbaar en tijdrovend. In zo’n geval is overschilderen niet de ideale en geen goede oplossing. (lees verder)

Wat is PVC?

Wat is PVC?
PVC vloeren zijn super mooi en helemaal leuk. Maar wat is een PVC vloer nou eigenlijk? En waarom zou u ervoor kiezen? (lees verder)
Laatst bijgewerkt: 18/02/2019

Trends 2019
Trends 2019
Ook dit jaar zijn PVC -vloeren de must have van ieder huishouden. Dank zij hun elegante uitstraling en het natuurlijke design die deze vloeren weergeven zorgt... (lees verder)
Laatst bijgewerkt: 01/02/2019