• Gratis levering vanaf €1000,-
  • Ruime voorraad
  • Snelle levering
Lid van WebwinkelKeur

Trends 2019

Intro

4 Vloeren trends van 2019!


Ook dit jaar zijn PVC -vloeren de must have van ieder huishouden. Dank zij hun elegante uitstraling en het natuurlijke design die deze vloeren weergeven zorgt er weer voor dat ze al 4 trends hebben opgeleverd. De designs van deze vloeren nemen de natuurlijke look in zijn geheel over. Door de fijne patronen en texturen heeft de vloer niet alleen een Natural Look, maar ook een Natural Touch. Moduleo geeft u de kans om geinspireert te worden en zorgt ervoor dat uw designdromen in alle vertrouwen realistisch kan worden. 

Trend 1: Moduleo Palazzo
Blog2
Het is niet voor niks dat de Palazzo vloeren van Moduleo een trend zijn. De vloeren zijn geproduceerd met rijke materialen, luxueuze stoffen, subtiele details en intense kleuren. De vloeren zijn geschikt voor ieder huishouden, dank zij hun majestueuze uitstraling en elegantie.
Dankzij het klassieke legpatroon van Hongaars punt en het oude zigzag patroon van Chevron, past het in ieder interieur. Op iedere plank staat een pijl aangegeven waarbij de legrichtig wordt duidelijk gemaakt. Hierbij valt het geheel altijd mooi samen en krijgt u gegarandeerd een luxueuze look en afwerking. 

Trend 2: Moduelo Botanicals
Blog
 

Ook dit jaar staat de Botanische woontrend aan de top. In verschillende leefruimtes zijn tropische bloemen, planten en dieren de stoere maar ook gezellig en frisse sfeer aan het terug brengen. Van grote beelden naast de kast tot kleine potjes met planten in het raamkozijn. Het creëren van je eigen stijlvolle jungle is een eitje. Groen wordt veel gecombineerd met hout, bamboe, aardewerk, glas en rotan. Door de warme shades van Moduleo staat daarom ook weer hun vloer in de tropische trend. Door het speelse design en gelaserd hout blijft de vloer zeker origineel. Dank zij de speciaal ontwikkelde technologieën krijgen ze vloeren een strakker accent. Hiermee creëren hun een eigentijdse look in van alle interieurs.

Trend 3: Moduleo Blank Wood
Blank Wood
 
De laatste tijd is alles druk, druk, druk. Vaker trekken wij de natuur in of brengen wij haar in ons huis. De schoonheid en rijkdom van de natuur brengt ons rust en vrede. Naast planten is dan ook de inrichting van het interieur belangrijk. Lichte tinten – Grove en grote blokken maar ook verfijnde hout planken, worden gebruikt voor een kalme uitstraling. De vloeren serie van Moduleo: ‘’Naturally Impressive Floors’’ kan u deze kalme uitstraling geven. Dank zij de Nature Touch die de planken hebben lijkt de vloer recht uit de natuur te zijn geplukt. De vloeren stralen rust, gezelligheid en elegantie uit.

Trend 4: Moduleo Stone Age
Blog3
 
Naast houtmotieven zijn de steenstructuren ook niet te missen in huis. Marmer, leisteen en graniet. In een wereld waar alles draait om nieuwe technologieën en verandering, blijven wij ons vast houden aan de eeuwenoude natuurmaterialen. De robuuste ruwheid van steen wordt gecombineerd met een natuurlijke nadruk.